ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Με λένε Στράτο Χατζηκώστα και γεννήθηκα στη Δράμα το 1974. Είμαι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. και κάτοχος πιστοποιητικού CSSGB (Lean Six Sigma) της ASQ (American Society for Quality). 

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2000 όπου για εννιά χρόνια εργάστηκα σε μονάδα εντάσεως εργασίας, τα έξι από αυτά ως Διευθυντής Εργοστασίου. Από το καλοκαίρι του 2009 και για τρία έτη, εργάστηκα ως Διευθυντής Εργοστασίου σε εργοστάσιο πλαστικών προϊόντων που ανήκε σε κοινοπραξία δύο ελληνικών πολυεθνικών εταιρειών. Το φθινόπωρο του 2012 ανέλαβα Επιχειρησιακός Διευθυντής σε εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών υλικών εύκαμπτης συσκευασίας όπου εργάστηκα για άλλα 8 χρόνια. 

Σε αυτά τα 20 έτη, πήρα πολύτιμες εμπειρίες στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων. Από τις απλές καθημερινές εμπειρίες, έως το ξεκίνημα ενός καινούργιου εργοστασίου και τη δημιουργία ενός πολυετούς στρατηγικού σχεδιασμού. Με σύμμαχο μου αυτές τις εμπειρίες ξεκίνησα  την ενασχόλησή μου με έναν τομέα που με εκφράζει, ως άνθρωπο και ως χαρακτήρα, την Επιχειρησιακή Αριστεία.

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας στην προσπάθειά βελτίωσης των διεργασιών σας, με στόχο την Επιχειρησιακή Αριστεία, είτε παράγετε, είτε εμπορεύεστε προϊόντα, είτε παρέχετε υπηρεσίες.